fbpx
ειναι η υπηρεσια «Νεαρον υδωρ» ενα απλο φιλτρο νερου;

Είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που σας εξασφαλίζει καθαρό, τρεχούμενο, νερό από την βρύση. Ένα φίλτρο νερού από μόνο του δεν μπορεί να εξασφαλίσει καλής ποιότητας νερό. Χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση, χρειάζεται σωστό και συστηματικό service, χρειάζεται ανανέωση της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται. Η υπηρεσία «Νεαρόν Ύδωρ» εξασφαλίζει ότι η λύση καθαρισμού του νερού που έχετε στο σπίτι σας (το σύστημα φίλτρων νερού που εγκαθιστούμε) είναι η πιο σύγχρονη και ενδεδειγμένη λύση, ενώ παράλληλα σας εγγυάται ότι θα έχετε πάντα καθαρό, φρέσκο νερό χάρις στην παρακολούθηση και συστηματική φροντίδα του συστήματος.

ΓιατΙ να μην βΑλω μΟνος μου Ενα φΙλτρο νεροΥ;

Πολλοί πελάτες είχαν επιλέξει αυτή τη λύση πριν έρθουν κοντά μας. Όμως με την πάροδο του χρόνου διαπίστωσαν πολλά προβλήματα που οφείλονται σε διαφορετικούς λόγους:

Α. δεν ήταν συνεπείς στην φροντίδα του φίλτρου που είχαν αγοράσει

Β. είχε αλλάξει η κατάσταση του νερού στην περιοχή τους και δεν ήξεραν τι χρειάζεται για να την αντιμετωπίσουν

Γ. υπήρχαν βλάβες και φθορές που δεν ήξεραν πώς να αποκαταστήσουν ή το κόστος ήταν υψηλό και τις περισσότερες φορές εγκατέλειπαν τον καθαρισμό του νερού.

Με την υπηρεσία «Νεαρόν Ύδωρ» είστε ήσυχοι ότι το νερό που πίνετε είναι πάντα καλό χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία καθαρισμού και εμπλουτισμού του νερού και συστηματικής αποστείρωσης όλων των σταδίων από τα οποία περνά το νερό μέχρι να φτάσει στη βρύση σας.

Τι θα συμβεΙ εαν θελω να σταμαΤΗσω τη συνδρομΗ μου;

Οι τεχνικοί που έχουν αναλάβει την παρακολούθηση και συντήρηση του συστήματος, αναλαμβάνουν να απεγκαταστήσουν το φίλτρο χωρίς καμία άλλη υποχρέωση από μέρους σας.

Ποια εΙναι η τεχνολογΙα που χρησιμοποιεΙ η υπηρεσΙα Nearon Ydor;

Κάθε περιοχή έχει τις δικές ανάγκες λόγω της διαφορετικής ποιότητας του νερού. Η βάση της τεχνολογίας είναι αυτή της αντίστροφης όσμωσης που εξασφαλίζει πεντακάθαρο νερό και βάσει του φορτίου του νερού εξετάζεται εάν χρειάζονται επιπλέον στάδια καθαρισμού ή εμπλουτισμού στα σημεία εισόδου του νερού (POE) ή στα σημεία χρήσης (POU).

ΠληρΩνω κΑτι επιπλΕον εκτΟς απΟ τη συνδρομΗ;

Μόνο το κόστος εγκατάστασης €98. Αναζητήστε τις τρέχουσες προσφορές μας.

αφαιρει το νατριο απο το νερο;

ΝΑΙ! Η Αντίστροφη Όσμωση σχεδιάστηκε αρχικά για την μετατροπή του θαλασσινού νερού σε πόσιμο για τις ανάγκες του ναυτικού. Είναι ιδανική για κάθε άτομο που ακολουθεί διαιτολόγιο με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο.

απομακρυνει τα βακτηρια και το κρυπτοσποριδιο;

ΝΑΙ! Η μεμβράνη της Αντίστροφης Όσμωσης έχει μέγεθος πόρου πολύ μικρότερο από τα βακτήρια, τους ιούς, τα πυρετογόνα και το παράσιτο του κρυπτοσποριδίου και επομένως αφαιρεί όλους τους μικροοργανισμούς από το νερό της βρύσης παράγοντας πεντακάθαρο νερό.

μπορει να συνδεθει σε προσθετη βρυση;

Το μόνο που χρειάζεται για να φτάσει το νερό στο ψυγείο ή σε μία πρόσθετη βρύση στο σπίτι σας, είναι ένα ταφ 1/4’’ και σωλήνας. Μερικές οικογένειες το χρησιμοποιούν σε όλα τα μπάνια τους.

ποιο ειναι το προγραμμα συντηρησησ για το συστημα οικιακησ χρησησ;

Τα φίλτρα των τριών πρώτων σταδίων θα πρέπει να αλλάζουν κάθε 6 μήνες το αργότερο. Η μη αλλαγή των φίτλρων κάθε 6 μήνες, μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή της μεμβράνης από το χλώριο. Η αλλαγή των φίλτρων γίνεται πάντα από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρίας μας, το οποίο θα επικοινωνεί μαζί σας στον προκαθορισμένο χρόνο service.

γιατι να μην προτιμησω τη λυση του εμφιαλωμενου;

Η ερώτηση που πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας δεν είναι εάν θα πιείτε εμφιαλωμένο αλλά «εάν θα τρώγατε κάθε μέρα φαγητό από κονσέρβα»; Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Το εμφιαλωμένο νερό μπορεί να μην έχει χλώριο ή να έχει γίνει στην πηγή μια επεξεργασία με εμπλουτισμό μετάλλων και ιχνοστοιχείων ή ό,τι άλλο σκέφτεται η κάθε εταιρία αλλά δεν είναι καθαρό, φρέσκο, τρεχούμενο νερό.

Δυστυχώς πολλές έρευνες στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, αναφέρουν ότι η συνεχή ή συχνή χρήση εμφιαλωμένου νερού είναι αιτία καρκινοπάθειας και πολλών άλλων ασθενειών. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στο ότι δεν υπάρχει επαρκής έλεγχος της ποιότητας του νερού που προσφέρεται αλλά και γιατί το νερό δεν φυλάσσεται με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Η νομοθεσία προβλέπει ότι τα εμφιαλωμένα νερά πρέπει να έχουν συγκεκριμένη ποιότητα, η οποία όμως εξασφαλίζεται μόνο όταν η αποθήκευση και μεταφορά τους γίνεται σε θερμοκρασία μικρότερη από 18 βαθμούς Κελσίου. Σε πιο ψηλές θερμοκρασίες, μπορεί να αναπτυχθούν παθογόνοι μικροοργανισμοί χωρίς να αποκλείει κανείς την περίπτωση αλλοίωσης του πλαστικού. Σε τέτοια περίπτωση θα μεταφερθούν τοξίνες στο νερό.

Τώρα φέρτε στη μνήμη σας τα κιβώτια εμφιαλωμένο νερό που βλέπετε να μεταφέρονται στις καρότσες των φορτηγών το κατακαλόκαιρο, ή να παραμένουν στιβαγμένα σε μια γωνία στο περίπτερο ή στο Super Market.

Με το σύστημα της Aquafil Filters, έχετε τη δυνατότητα να πίνετε καθαρό, τρεχούμενο νερό χωρίς να ρυπαίνετε το περιβάλλον και να ξοδεύετε τα χρήματά σας;

Τέλος, θα πρέπει να αναλογιστείτε πολύ σοβαρά την ρύπανση του περιβάλλοντος από τα πλαστικά μπουκάλια. Το 2009 ο πρωθυπουργός της μεγαλύτερης αυστραλιανής πολιτείας New South Wales Nathan Rees δήλωσε, ότι θα απαγορεύσει σταδιακά τη χρήση του εμφιαλωμένου νερού σε όλα τα υπουργεία και τις κυβερνητικές υπηρεσίες. O Ομοσπονδιακός υπουργός Περιβάλλοντος Peter Garrett δήλωσε υποστηρικτής του εν λόγω μέτρου και κάλεσε τις υπόλοιπες πολιτείες της Αυστραλίας να το υιοθετήσουν. Τα χρηματικά ποσά που δαπανώνται για την κατασκευή των πλαστικών μπουκαλιών είναι τεράστια. Το 2008, οι Αυστραλοί ξόδεψαν 500 εκατομμύρια δολάρια σε εμφιαλωμένο νερό. Φανταστείτε δηλαδή πόσα μπουκάλια χρειάστηκαν.

Ακόμα ένα βασικό πρόβλημα, είναι η επιβάρυνση του περιβάλλοντος αφενός με την ρύπανσή του από τα πλαστικά μπουκάλια και αφετέρου η πολύτιμη ενέργεια που χρειάζεται για την κατασκευή τους.