fbpx

Tι σημαίνει «Nearon Ydor»;

Το νερό για να είναι ωφέλιμο πρέπει να είναι φρέσκο, τρεχούμενο, καθαρό νερό από την βρύση. Αυτό ορίζει η φύση, αυτό ορίζει η λογική και η προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος. Αυτό είναι και το πιστεύω και η βασική αποστολή της εταιρίας μας, να προσφέρουμε φρέσκο, τρεχούμενο, πεντακάθαρο νερό από τη βρύση, χωρίς περιορισμούς στην κατανάλωση.

Η φράση «Νεαρόν Ύδωρ» εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την προσήλωσή μας στο ποιοτικό, φρέσκο νερό.

«Νεαρόν Ύδωρ» σημαίνει το νερό που μόλις βγήκε από την πηγή, φράση την οποία χρησιμοποιούσαν στο Βυζάντιο όταν αναφέρονταν στο νερό. Eξέλιξη της αρχαίας ελληνικής έκφρασης «νήρον ύδωρ». Καθώς υπήρχαν πολλές πηγές στην Κωνσταντινούπολη που επισκέπτονταν ο λαός για να πάρουν νερό, λέγανε τη φράση «νεαρόν ύδωρ» δηλαδή «φρέσκο νερό». Με την πάροδο του χρόνου επικράτησε η λέξη «νεαρόν» χωρίς την λέξη ύδωρ. Ο όρος «νερό» προέκυψε από τη λέξη νεαρόν από την οποία με την χρήση αφαιρέθηκε σταδιακά το φωνήεν «α» (νε/α/ρόν, νερό/ν, νερό). Επομένως «νερό» σημαίνει «φρέσκο»!


Η εταιρία μας μέσα από την υπηρεσία Nearon Ydor έχει ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας νερού στους καταναλωτές, μέσω συσκευών ή/και ολοκληρωμένων συστημάτων επεξεργασίας και καθαρισμού του νερού από επικίνδυνες παραμέτρους.

Εξειδικεύεται σε συστήματα βασισμένα στην τεχνολογία της Αντίστροφης Όσμωσης (Α.Ο.) η οποία επί του παρόντος αποτελεί την καλύτερη μέθοδο εξυγίανσης του νερού.

Η υπηρεσία Nearon Ydor είναι ιδανική για:

α) το σπίτι είτε είναι διαμέρισμα είτε μονοκατοικία

β) επιχειρήσεις εστίασης και ξενοδοχεία

γ) για μόνιμες και εξοχικές κατοικίες που χρησιμοποιούν νερό από γεώτρηση


Το όραμά μας

Να προσφέρουμε πάντα τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις για καθαρό, φρέσκο νερό προσφέροντας στους πελάτες μας αμέριστη υποστήριξη και εξυπηρέτηση, από το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό της εταιρίας μας και χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης για μια ζωή.

Σχόλια πελατών μας

Συνέπεια στα ραντεβού, με έγκαιρη και συνεχή τηλεφωνική ενημέρωση για τυχόν αλλαγές. Άψογη, επαγγελματική συμπεριφορά από τον τεχνικό. Κανένα πρόβλημα λειτουργίας ή διαρροής. Ευχαριστώ!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Μ.

Νέα Σμύρνη

Είμαι προσωπικά , απόλυτα ικανοποιημένος από την εγκατάσταση του συστήματος φιλτραρίσματος του νερού. Έχω σε καθημερινή βάση καθαρό τρεχούμενο νερό στο σπίτι, απόλυτα υγιεινό ελαφρύ και εύγευστο, έχω απαλλαγεί από το να αγοράζω εμφιαλωμένα νερά και έχω πεισθεί ότι προσέφερα κάτι καλό και χρήσιμο στον οργανισμό μου.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ Φ.

Γραμματικό

Ομολογώ με μεγάλη χαρά πως οι υπηρεσίες που προσφέρετε είναι εξαιρετικής ποιότητας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα του νερού. Πιστεύω πως προσφέρω κάτι πολύ σημαντικό στην οικογένειά μου και χρησιμοποιώ το νερό για όλες τις χρήσεις. Εύχομαι και τη νέα χρονιά να συνεχίσετε έτσι και καλύτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Κ.

Αρτέμιδα

Είμαι πελάτισσα αρκετά χρόνια και μου αρέσει που πάντα έχετε το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης και ευγένειας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το φίλτρο και το νερό. Πίνουμε και μαγειρεύουμε με αυτό. Αισθάνομαι ασφαλής για την οικογένειά μου.

ΔΗΜΗΤΡΑ Κ.

Νέα Μάκρη